Waarom een copywriter?

Copywriters hebben een probleem waar mensen als uzelf waarschijnlijk geen last van hebben. Geen van ons heeft een overtuigend document in handen dat stelt: "Ik kan wat ik zeg dat ik kan. Iemand heeft mij dat geleerd. Serieus."

 

Reden genoeg dus om uw schrijfsels dan maar zelf aan te pakken. Dat kan goed gaan. Of niet.

 

En daar ligt het gevaar. Dáárom heeft u een copywriter nodig. Elders op dit bescheiden stukje internet ontdekte u al dat omzet de oogst is van klare taal. Omgekeerd is miscommunicatie de bron van veel miserie. Onduidelijke praat tast uw imago aan, maar klare taal kweekt respect. En een doelgroep die blijft plakken.

 

Toch kan het zijn dat u zelf een wonderbaarlijk schrijftalent bent. Dat een copywriter overbodig lijkt. Zelfs dan staan wij u met open armen op te wachten in ons peperkoeken huis. Want een tweede paar ogen kan ook de beste schrijver nog veel meer bekijks opleveren.

 

Waarom Tistezeggen?

U weet nu dat geen van ons u kan verzekeren dat we kunnen wat we zeggen dat we kunnen. Toch zijn er in elke sector mensen die beter in hun vak zijn dan anderen. Ik vertel mezelf graag dat ik daarbij hoor. Of dat werkelijk zo is, valt niet te garanderen. Maar dit wel:

  • Eerlijkheid is goud waard. Tistezeggen overtuigt. Schrijft niet zomaar wat u denkt dat mensen willen horen. Schrijft wat u onomwonden zou vertellen aan uw mama. Of uw beste maat – uw moeder hoeft nu ook niet altijd alles te weten. Want eerlijkheid boezemt vertrouwen in.
  • Uw tekst wordt tot op het bot foutloos en feilloos aangeleverd. Beloofd.

  • Orde en structuur maken een intrinsiek deel uit van uw tekst. U kan rekenen op een haviksoog voor chaos en inconsequenties.

  • Tistezeggen is uw vriend. Ik sta u graag te woord: ontdek mijn tarieven of schrijf mij en vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte.